Suomipop-kaupunkifestivaali Jyväskylässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heinäkuussa Jyväskylässä nautitaan suomalaisesta popmusiikista, kun viime vuonna avatulla Lutakonaukion festivaalialueella järjestetään Suomipop Festivaali. Esiintymässä nähdään muun muassa Cheek, Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Erin, Kaija Koo ja Jukka Poika.

Jyväskylän sydämessä 10. – 12.7.2014 järjestettävä Suomipop kaupunkifestivaali toteutetaan jo kuudennen kerran. Viime vuonna 15.000 kävijän ennätysyleisön saavuttanut festivaali loppumyyntiin ennakkoon perjantain ja lauantaina.

– Olemme sangen tyytyväisiä, että voimme tuoda Keski-Suomen kesään ison ja komean ohjelman. Suomipop festivaalissa on aina ollut ainutlaatuinen tunnelma. Halutuimpien artistien hittien kertosäkeistöillä on tuhatpäinen kuoro ja väki joraa iloisesti musiikin mukana, tuottaja Hannu Haljala kuvailee kaupunkitapahtuman tunnelmaa.

Festivaalin järjestää Himos Festival Oy yhteistyössä Radio Suomipopin kanssa.