Kim Kardashianin kylpyhuone-selfie jättää kaikki muut taakseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mikäli amerikkalaisia viihdelehtiä on uskominen, ovat Kim Kardashian ja Kanye West maan uusi ”kuningaspari”. Sen verran paljon huomiota tähdet saavat punaisella matolla ja Hollywoodissa liikkuessaan. West yrittää myös lanseerata tulevalle vaimolleen tyylikkäämmän mediakuvan haastatteluita välttelemällä.

Nyt Kim mitä ilmeisimmin varasti Kylie-siskonsa bikinit ja poseerasi ne yllään kylpyhuoneessaan. Nainen näyttää Instagram-otoksessa upealta mustassa bikiniasussa, joten hänen raskauden jälkeisen kuntoilunsa voi sanoa kannattaneen. Tästä näystä Kanyekin olisi ylpeä.

Julkkisparin häät ovat herättäneet paitsi sähinää mediassa, myös draamaa perhepiirissä. Äskettäin Kimin veli Robert Kardashian kertoi pitävänsä itseään liian lihavana osallistuakseen kuuluisan siskonsa häihin. Neitokaisen kerrotaan pitävän veljeään vetelyksenä, koska tämä ei ole onnistunut karistamaan liikakilojaan.