Courtney Stodden muotiviikoilla – muodot kuin keilapallot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinivaimon tittelin itselleen saanut Courtney Stodden on nykyään sinkkuneito. Hän nousee aika ajoin otsikoihin tekemällä sitä minkä hän parhaiten osaa, eli näyttäytymällä julkisuudessa paljastavissa vaatteissa.

Courtney Stodden värjäsi hiuksensa ruskeiksi erottuaan aviomiehestään Doug Hutchisonista, mutta nykyään julkkistyrkky on jälleen vaaleaverikkö. Kohublondi nähtiin 14. maaliskuuta Los Angelesin Style Fashion Week -tapahtumassa. Stodden käänsi katseita puoleensa mekossa, jonka kaula-aukko tarjosi varsin selkeät näkymät hänen kahta keilapalloa muistuttaviin silikonirintoihinsa.

Teinivaimon liitto 53-vuotiaan Doug Hutchisonin kanssa päättyi pian sen jälkeen, kun nainen palasi Kaliforniaan asuttuaan jonkin aikaa julkkisten Big Brother -talossa. Pari on edelleen hyvissä väleissä ja asuu saman katon alla. Courtney neuvottelee mahdollisesti uusista tv-diileistä, sillä hänet ikuistettiin äskettäin päivällisellä tuottaja David Weintraubin kanssa. Mies tunnetaan parhaiten tuottamistaan realityohjelmista.