Kimin valtava takapuoli varasti huomion – mitä tapahtui Instagram-kuvalle?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashian on nykyään se nainen, jonka vartaloa ihmiset ylistävät pyrkiessään esimerkiksi kiinteyttämään kehoaan tai muokkaamaan sitä plastiikkakirurgialla. Tummaverikön painovoimaa uhmaava kurvipeppu on ihmisten ihailun kohde, ja sen sanotaan syntyneen runsaan treenauksen kautta.

Instagram ja Splash
Instagram ja Splash

Kun Kim siis laihtuu tai lihoo, on kyseessä aina merkittävä tapahtuma maailman naisten näkökulmasta. Nyt tähti julkaisi itsestään superhoikan otoksen, jossa hänellä nähdään vaalean pinkki mekko. Vähän ajan päästä, kun Kardashiania kuvattiin kadulla, näytti hänen vartalonsa kuitenkin kuvaa muodokkaammalta. Mitä välissä tapahtui?

Splash
Splash

Ainakin Kardashian jäi taas kiinni Spanx-housujen käyttämisestä. Monet julkkikset suosivat pöksyjä, jotka puristavat oikeista kohdista muodot paikoilleen, jolloin kenen tahansa vartalo näyttää parhaimmat puolensa tiukoissakin mekoissa. Eniten huomiota sai tällä kertaa julkkiksen huimaavan kapea vyötärö, joka ihmetytti muun muassa Daily Mail -lehden toimitusta. Avainsana on treeni.