Seth Rogen teki lindsaylohanit – paljasti listan huumejulkkiksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodissa on ääneen sanomaton Don’t Kiss ’n Tell -sääntö, jonka mukaan salaisista suhteista kulissien takana ei puhuta medialle. Kunnes Lindsay Lohan teki emämokan ja kirjoitti paperilapulle kerskailumielessä 36 julkkisrakastajansa nimet. Nyt Seth Rogen on tehnyt eräässä mielessä lohanit, ja kertoi listan julkisuudesta tuttuja pilvenpolttokavereitaan.

Paljastus tehtiin Watch What Happens Live -ohjelmassa. Sethin mukaan yhteisiä sätkiä on pössytelty muun muassa Dave Francon, Sarah Silvermanin, Paul Ruddin, Snoop Doggin, Barbra Streisandin, Jonah Hillin ja Willie Nelsonin kanssa. Kaikkien yllätykseksi Rogen ei ole poltellut James Francon kanssa, sillä mies ei ole maineestaan huolimatta kuitenkaan kannabiksen ystävä.

Rogen käytti ohjelma-aikaa myös lempi-inhokkinsa Justin Bieberin sivaltamiseen. Taannoin näyttelijä kirjoitti Twitteriin kanadalaispopparin olevan paskakasa. Ohjelmassa Rogen jatkoi pöllytystä toteamalla, että laulaja on röyhkeä, kiittämätön ja epäaito, minkä lisäksi tämä laittaa ihmisten henkiä vaaraan käytöksellään.

Kanadalaistähti Seth Rogen on nähty muun muassa elokuvissa Paksuna, Pineapple Express – ohutta yläpilveä, Superbad, Zack ja Miri puuhaa pornoo ja 40v. ja neitsyt. 31-vuotias mies on ollut karhumaisen olemuksensa perusteella homoyhteisön suosikki. Hän on itsekin ylpeä tästä statuksesta, ja kommentoi sitä aiemmin eräässä TV-ohjelmassa.