Kuvaviesti väärään osoitteeseen – isä ja poika vastasivat nerokkaasti

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muistatteko vielä ajan, jolloin ihmiset soittivat usein vääriin numeroihin? Nykyisin puhelimessa olevat nimiluettelot ovat aiheuttaneet sen, että ihmisten ei tarvitse enää näppäillä puhelinnumeroita muistiosta tai muistaa niitä ulkoa. Tämä on vähentänyt myös virheellisiä soittoja.

Nyt eräs isä ja poika yllättyivät puhelimeen tulleesta kuvaviestistä, jossa oli nuori pari poseeraamassa suuren dollaritukon kanssa. Kumpikaan ei tunnistanut viestin lähettäjiä, mutta sen sijaan, että he olisivat jättäneet vastaamatta viestiin tai kertoneet viestin tulleen väärään numeroon, päättivät he lähettää oman kuvansa takaisin.

He matkivat alkuperäistä otosta ja ottivat kuvaan mukaan aitojen dollareiden sijaan Monopoli-pelin leikkirahaa. Olisi kiva tietää, mitä vastausviestin saaneet leveilijät ovat ajatelleet. Reddittiä BoldlyWent -nimimerkillä käyttävä isä julkaisi kuvat tietysti myös koko maailman pällisteltäväksi.