Mykistävä uutuusherkku Japanista – tätä yhdistelmää ei ole ennen nähty

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japani on omituisten asioiden maa, ja maan elintarvikemarkkinoilla törmää toinen toistaan kummallisempiin tuotteisiin ja makuvaihtoehtoihin. Nyt kauppojen hyllyille on tullut todella mielenkiintoinen jäätelöpuikko, jonka maku on lähempänä italialaista ravintola-annosta kuin jälkiruokaherkkua.

tomaattipastajaatelo14032014

Japanilainen Gari-Gari Kun on tuonut jäätelömarkkinoille mielenkiintoisen uutuuden. Kyseessä on jäätelöpuikko, jonka maku muistuttaa tomaattista pastaa ja sen sisällä on jopa pieniä tomaattikuutioita. Jäätelömaku on kaukana japanilaisesta herkkuruoasta, joka koostuu yleensä merenelävistä ja kasviksista.

Kerroimme taannoin Japanissa kehitetystä Hello Kitty -oluesta. Persikan, banaanin, limetin ja passionhedelmän makuisilla juomilla yritetään houkutella myös kauniimman sukupuolen edustajia nauttimaan oluen juomisesta. Juomissa on alkoholia vain 2,3 – 2,8 promillea.