Cristiano Ronaldo maksoi pikkufaninsa aivoleikkauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Portugalilainen jalkapalloilija 29-vuotias Cristiano Ronaldo on yksi tämän hetken parhaimpia jalkapalloilijoita ja hän niittää mainetta espanjalaisen Real Madridin joukkueessa. Miehellä on yksi vuonna 2010 syntynyt lapsi yhden illan suhteen seurauksena.

Nyt Cristiano Ronaldo on osoittanut omaavansa suuren sydämen, sillä hän on kustantanut kymmenen kuukauden ikäisen faninsa aivoleikkauksen. Alle vuoden ikäinen Erik Ortiz Cruz on joutunut taistelemaan harvinaisen aivosairauden kanssa ja kärsinyt päivittäin 30 kohtauksesta. UK Metron mukaan lapsen hoitokustannukset ovat kohonneet yli 72.000 euroon.

Cristiano on maksanut lääkärimaksut pikkupotilaan vanhempien puolesta ja suunnittelee vierailemista pojan luona. Real Madridissa pelaava futistähti Cristiano Ronaldo yllätti kolme vuotta sitten, kun hän kertoi saattaneensa aluilleen esikoispoikansa tuntemattoman naisen kanssa yhden illan jutun aikana.

Cristiano Ronaldo on seurustellut muun muuassa Alice Goodwinin ja Gemma Atkinsonin kanssa. Nykyisen kihlattunsa Irina Shaykin kanssa futistähti on seurustellut jo usean vuoden ajan. Jalkapalloilijan Katie-sisko paljasti taannoin The Sun -lehdelle, että Ronaldon lapsen brittiläinen äiti on kuollut.