Disney-elokuvamusiikit uusiksi – asialla Avicii ja Armin van Buuren

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhojen ja uusien hittikappaleiden erilaisten remix-versioiden määrä on kasvanut räjähdysmäisesti. Olipa kyse sitten vanhojen klassikkoelokuvien ikivihreistä tunnussävelmistä tai viimeisimmästä Top 10 -hitistä, voi olla varma, että joku on muokannut kappaleen uuteen uskoon esimerkiksi tanssilattialle sopivaksi.

Walt Disney -yhtiö haluaa olla ajassa mukana, ja niinpä Mikki Hiiren kotistudio onkin hypännyt remix-kelkkaan mukaan. 22. huhtikuuta levykauppoihin ilmestyy virallinen remix-levy, jossa Disney-yhtiön klassikkoelokuvissa kuullut ikimuistoiset kappaleet on sovitettu uudelleen elektronisen tanssimusiikin muotoon.

DCONSTRUCTED-levyllä kuullaan muun muassa elokuvien Leijonakuningas, Ihmeperhe, Prinsessa Ruusunen ja Dumbo -elokuvien kappaleita, joiden remix-versioista vastaavat muun muassa Kaskade, Avicii ja Armin van Buuren.