Victoria’s Secretin kaunottaret esittelivät uutta rantamuotia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secret -brändin mallina tunnetuksi tullut brasialialainen Alessandra Ambrosio on vaatteiden ja itsensä esittelyn lisäksi luonut omaa vaatemallistoaan. Nyt hänet on kuitenkin nähty mainostamassa jälleen myös muiden suunnittelemia vaatteita.

Splash
Splash

Alessandra Ambrosio ja namibialainen mallikaunotar Behati Prinsloo nähtiin Hollywoodissa esittelemässä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin tuoretta uima- ja rantavaatemallistoa. Alessandralla oli yllään valkoiset bikinit, kun taas Behati poseerasi farkkushortseissa ja kukkakuvioisessa erittäin niukassa topissa.

Splash
Splash

32-vuotias Alessandra Corine Ambrosio syntyi Erechimissä Brasiliassa vuonna 1981. Hän aloitti mallin uransa jo teini-ikäisenä. Neito on toiminut urallaan monien muotitalojen mallina, kuten Christian Diorin, Victoria’s Secretin ja Christian Lacroixin. Hänellä on kihlattunsa Jamie Mazurin kanssa lapset Anja ja Noah.