Skrillex teki beyoncet – julkaisi uuden levyn täysin yllättäen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elektronisen musiikin tuottamisesta ja hiustyylistään tunnettu Skrillex on ollut viime vuosina kovassa nosteessa. Miehen Scary Monsters and Nice Sprites -albumi nousi kansainväliseksi menestykseksi, ja tähti on ehtinyt esiintyä kahdesti myös Suomessa.

Viimeisin trendi musiikkibisneksessä tuntuu olevan albumien julkaisu ilman suurempaa ennakkokohua. Skrillex on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut uutta Recess-levyään, joka ilmestyy kauppojen hyllyille huomenna 18. maaliskuuta. Perjantaina 7. maaliskuuta Skrillex julkaisi vähin äänin Alien Ride -kännykkäsovelluksen, jonka kautta fanit ovat päässeet tutustumaan uuden levyn kappaleisiin.

Recess-albumi on ilmestynyt kuunneltavaksi ennakkoon myös iTunes-palveluun. Levyn kappaleilla kuullaan lukuisia vierailevia tähtiä, kuten Chance The Rapper, Ragga Twins, Niki & The Dove ja Kid Harpoon.

Skrillex-esiintyjänimen takaa löytyy losangelesilainen Sonny John Moore. Mies aloitti musiikkiuransa From First To Last -nimisen metalcore-yhtyeen laulajana, mutta siirtyi vuonna 2007 soolouralle. Hänen My Name Is Skrillex -niminen levy julkaistiin vuonna 2010. Samana vuonna julkaistiin myös Scary Monsters and Nice Sprites -levy, joka oli avain lopulliseen läpimurtoon.