Beyonce ei halua Kanye Westin ja Kim Kardashianin häihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aikaisemmin parhaat ystävät – nyt pinnan alla kuohuu. Kun räppäri Kanye West otti tyttöystäväkseen jo vuosia himoamansa Kim Kardashianin, Knowles-Carterin musiikkipariskunta suhtautui asiaan epäillen.

Äskettäin Jay-Z:n kerrottiin kieltäytyneen aluksi bestmanin tehtävästä tulevissa julkkishäissä. Nyt myös Beyonce-rouvan väitetään kalsastavan ajatusta hääseremoniaan osallistumisesta. Syy on siinä, millainen mediamylläkkä häistä on tulossa Kardashianien videokameroiden ja median suoman huomion ansiosta. Jay-Z:n ja Beyoncen häät vietettiin salassa ihmisten katseilta.

Pari näki paljon vaivaa, jotta tapahtuma oli intiimi perheen ja ystävien kokoontuminen. Westin ja Kardashianin häistä tulee sen täydellinen vastakohta. Popdiivan mielestä tilaisuudesta tulee mauton, jonka takia häntä ei kiinnosta osallistua häihin, väittää Perez Hiltonin juorublogi.

Huolimatta sisäisistä ristiriidoistaan Beyonce ja Jay-Z tulevat kuitenkin todennäköisesti osallistumaan häihin, sillä kyseessä on vanha ystävyys Westin kanssa. Knowles joutuukin nielemaan ajatuksensa ja saapumaan tukemaan miehensä parasta ystävää Kanyeta. Jay-Z:n kerrotaan suostuneen pitkällisten neuvottelujen jälkeen bestmanin rooliin, kun hänelle oli luvattu etteivät Kardashianien TV-kamerat kuvaisi hänen perhettään.