Tässä härskein horoskooppi miesmuistiin: Oletko minuuttimies vai nylkyttäjä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Astrologia tarjoaa mielenkiintoisia näkemyksiä ihmisen persoonallisuudesta. Monet lukevatkin horoskooppeja huvimielessä. Jos oma seksuaalisuus on mietityttänyt yhtään, siihen löytyy näkökulmaa härskistä luonnekartoituksesta. Divine Caroline -sivuston horoskoopit paljastavat sen, mitä et ehkä ole itse halunnut myöntää todeksi.

Oinas on tämän kuvauksen mukaan minuuttimies, joka joko hurmaa tai tyrmää suorasukaisuudellaan. Jos pässinpäällä on mielessään pervot leikit hän ei kursaile, vaan ehdotukset lyödään tapetille samantien. Oinaiden huono puoli on kiirehtiminen – siispä seksi ei välttämättä loista pitkäkestoisuudellaan, vaikka se räiskyvää jyystöä onkin.

Härkä taas on eläinradan romantikko, hallitseehan sitä rakkauden planeetta Venus. Sarvipäät antavat rakastelun soljua omassa tahdissaan kiirehtimättä, ja he osaavat ottaa maallisista nautinnoista olennaisen irti. Odota viinilasillista ja hyvää ateriaa, itse seksiin pääsemisessä saattaa kestää. Tämä nautiskelija tekee kaiken pitkän kaavan mukaan.

Kaksosilla riittää puhetta – joskus jopa enemmän kuin tekoja. Jos pidät yhdynnästä ilman sanoja, se ei onnistu tämän kaverin kanssa. Valmistaudu pervoihin itsekeksittyihin seksitarinoihin, joilla kiihdytetään aktin kulkua. Puhelinseksi tulee kyseeseen, kun Kaksonen on linjoilla.

Rapu tunnetaan syvistä tunteistaan, joita kuitenkin peittää kova kuori. Näille eläinradan riipaiseville rakastajille seksi on muutakin kuin toisiaan vasten kihnuttavia vartaloita – mukana ollaan koko sielulla ja sydämellä. Runolliset sessiot ja intensiiviset yöt ovat vastassa – äläkä ihmettele, vaikka rakkaasi itkisi session jälkeen.

Leijonaa kiinnostaa ennen kaikkea Leijonan nautinto, piste. Olet tavannut ehdan narsistiluonteen, jolta ei puutu seikkailullisuutta ja intohimoa. Hän kehittelee uusia tapoja, joilla voit tyydyttää hänet. Seksinnälkäinen villikissa saattaa vasta jälkikäteen muistaa, että rakkauden peliä pelaa todellisuudessa kaksi ihmistä ja sen toisenkin voi ottaa huomioon.

Jos etsit eläinradan kaappinymfoa, katsoessasi Neitsyttä silmiin olet löytänyt oikean henkilön. Viileän ja järkevältä vaikuttavan pinnan alla piilee tuhmuuksia rakastava ruoskanheiluttaja, joka haluaa, että kutsut häntä rehtoriksi. Viattomuus on peite, jolla hän salaa maailmalta kielletyt halunsa. Rakastajasi on kuin lankeemuksen tehnyt munkki tai nunna – patoumien vapauttamisesta kannattaa ottaa kaikki irti.

Rakkauden teoista voidaan luoda myös taidetta – sen tekee Vaaka, horoskooppimerkkien kauneudenrakastaja. Alati harmoniaa etsivä ja ylellisyyttä rakastava vaaka panostaa seksihetkiin ostamalla kauniita alusvaatteita ja heittämällä hierontaöljyn ja pehmeän musiikin peliin. Tiedät takuuvarmasti rakastelevasi mestarin kanssa, kun touhunne ovat kuin huonosta pornoelokuvasta – ja nautit siitä enemmän kuin mistään muusta.

Kaikki meistä eivät ole kehittyneet liskoaivoja pidemmälle. Skorpioni on eläinradan nylkyttäjä, se kiimainen koira, joka hieroo itseään omistajan jalkaa vasten. Merkin seksuaalinen vetovoima on omaa laatuaan, kukaan ei onnistu saamaan huomiota samalla kiihkeällä magnetismilla kuin Skorpioni. Vaikka liekki palaisi yöllä roihuna, saattaa kuitenkin aamulla olla vastassa kylmä vuode ja jäinen tuijotus kahvimukin takaa.

Jousimies on joukon Don Juan tai Juanita. Vapautta rakastava villikko osaa puhua itsensä kenen tahansa sänkyyn, ja hänen eloisan säteilevä persoonallisuutensa on omiaan herättämään vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen. Kukaan ei jää kakkokseksi, kun kentauri-ihminen pistää viettelysvaihteen päälle. Upean yön jälkeen tyynyllä odottaa yksinäinen ruusu, joka muistuttaa siitä, että kulkuri jatkaa aina matkaansa.

Kilpikonnat etenevät hitaalla vauhdilla kantaen paksua kuortaan, mutta nekin päätyvät aika ajoin sekstailemaan. Niin myös Kauris, jolta ei puutu kärsivällisyyttä. Jos hän iskee silmänsä johonkuhun, vaanimista saattaa tapahtua vuosikausia ennen varsinaisia iskemisyrityksiä. Tyynen rauhallinen ja määrätietoinen lähestyminen vakuuttaa rakastajan kuin rakastajan. Kauris laittaa toisen nautinnon omansa edelle.

Lelut ovat jänniä – myös seksissä, tuumii Vesimies. Eläinradan kokeilija omaa ison kaapin täynnä ”kaikkea kivaa” tuhmia sessioita varten. Hän on aina valmis kokeilemaan uutta, eikä pistä pahakseen, vaikka joutuisi näkemään hieman vaivaa partnerinsa tyydyttämiseen. Tantraseksistä alastonkuviin ja S&M-rivoiluun, Vesimies on kokeillut ne kaikki.

Kalat nauttivat eniten sielukkaasta yhteydestä seksin aikana. Fyysistä kontaktia tärkeämpää on todella tuntea rakkaus kumppania kohtaan. Viulujen soidessa taustalla hän pitää kädestäsi kiinni vetisillä silmillään tuijotellen, kun pohdit, eikö käytäisi jo asiaan. Jos haluat todella aktiin vauhtia, parempi ottaa kyseisen henkilön päästä tukeva ote ja antaa tälle elämänsä kielari. Itse rakastelussa saatetaan päätyä tajunnanräjäyttäviin psykedeelikokemuksiin, joissa vieraillaan naapurigalakseilla.