Victoria Beckhamin toimistossa on juoksumatto – treenaa korkokengillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David ja Victoria Beckhamilla on neljä lasta, 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja pyörittää lapsiperheen arkea mahdollisimman tavanomaisia arvoja kunnioittaen.

Victoria Beckham on nyt julkaissut työpaikaltaan kuvan Twitterissä. Ahkeralla naisella on kuitenkin toimistossaan hieman erikoisempi työskentelypiste, sillä hän pystyy samalla kävelemään juoksumatolla kun tekee töitä näyttöpäätteellä. Nerokas ratkaisu ehkäisee istumatyöstä koituvia ongelmia hyvin, tosin monia kummastuttaa naisen pukeutuminen – korkokengillä kun luulisi olevan vaikea kävellä treenimatolla.

Beckhamit päättivät muuttaa viime vuonna pysyvästi takaisin Lontooseen Davidin työkuvioiden ja Victorian muotiputiikkien takia. He löysivät unelmiensa kartanon Kensington Palacen läheltä, ja asunnon hintalappu oli noin 60 miljoonaa euroa. Victoria Beckham poistatti hiljattain silikonirintansa, koska ei kokenut niitä enää tarpeelliseksi.