Candice Swanepoel lekotteli bikineissä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen huippumalli Candice Swanepoel nähtiin taannoin Brasilian Vogue-lehden kansikuvassa minikokoisissa bikineissä jalat haarallaan. 25-vuotias vaaleaverikkö on sittemmin jakanut Instagram-tilillään uusia otoksia itsestään. Eilen hän vilautteli kuvauksissa.

Nyt Candice Swanepoel kuvattiin Brasiliassa sijaitsevan paratiisisaaren rantavedessä, jossa hän lekotteli bikineissä.

Mooi Riverillä Etelä-Afrikassa syntynyt Candice omaa hollantilaisia sukujuuria. 15-vuotiaana hänet löydettiin mallitöihin, jonka jälkeen ura on noussut tasaisesti. Vuonna 2010 Swanepoelista tuli Victorian enkeli, vaikka hän on työskennellyt merkille jo vuodesta 2007 lähtien. Neito on oppinut mallipoikaystävältään Herman Nicolilta sujuvan portugalin kielen.