Tässä pahamaineisessa vankilassa Chris Brown kärsii – katso kuvat sisältä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Chris Brown tuomittiin viimein vankilaan suorittamaan jo vuonna 2009 saamaansa tuomiota Rihannan törkeästä pahoinpitelystä. Tähän saakka Brown on onnistunut välttämään vankilan, mutta nyt häkki heilahti oikein kunnolla, sillä hän istuu kaltereiden takana ainakin kuukauden.

Kuukauden päästä 23. huhtikuuta järjestetään kuuleminen ehdonalaisen rikkomisesta, joten vankilatuomio voi jatkoa hyvinkin pitkään myös sen jälkeen. Nyt Splash on julkaissut valokuvia Los Angelesissa sijaitsevasta pahamaineisesta Men’s Central Jail -vankilasta, jossa Brown kärsii tuomiotaan eristyssellissä oman turvallisuutensa vuoksi.

Äskettäin kerroimme, että Brownin fani Parker Adams vaatii artistilta ja tämän henkivartijalta kolme miljoonaa dollaria, koska väitti 24-vuotiaan laulajan murtaneen hänen nenänsä ja haukkuneen häntä homofobiseen sävyyn. Väkivaltatilanne sai alkunsa, kun Adams yritti hivuttautua mukaan samaan kuvaan, jossa Brown poseerasi kahden naisen kanssa Washington DC:ssä sijaitsevalla W-hotellilla.

TMZ-sivuston oikeusdokumenttien mukaan kostonhimoinen Adams vaatii Brownilta ja henkivartija Christopher Hollosylta molemmilta miljoonaa dollaria. Tämän lisäksi hän haluaisi heidän maksavan vielä 500.000 dollaria ylimääräistä, jotta saisi annettua miehille opetuksen. Forever-hitin laulaja on kiistänyt tehneensä mitään väärää. Brownin mukaan Adams käyttäytyi itse aggressiivisesti.