Chris Brown lähti juopottelemaan ennen vankilaan päätymistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin tänään kuinka poptähti Chris Brown tuomittiin viimein vankilaan suorittamaan jo vuonna 2009 saamaansa tuomiota Rihannan törkeästä pahoinpitelystä. Chris Brown odottaa oikeuskäsittelyä Los Angelesissa sijaitsevassa pahamaineisessa Men’s Central Jail -vankilassa.

Vankilareissun langettamisen jälkeen Chris Brown oli tehnyt varmaankin sen, mitä kaikki miehet tekisivät – hän meni klubille yhdessä ystäviensä kanssa ja nautti illasta pitkän kaavan kautta. Brownin seurassa oli ollut useita kaunottaria, mutta hän ei ollut muuta kuin ihaillut näkemäänsä silmillään.

Mukana oli ollut muun muassa räppäritähti Snoop Lion. HollywoodLife.comin mukaan 24-vuotias Brown oli ollut alakuloinen bilettäjä, mutta hänen ystävänsä yrittivät piristää miestä parhaansa mukaan. Myös Chrisin on-off -tyttöystävä Karrueche Tran oli antanut siunauksensa miehen baari-illalle. Kuukauden päästä 23. huhtikuuta järjestetään kuuleminen ehdonalaisen rikkomisesta, joten vankilatuomio voi jatkua hyvinkin pitkään myös sen jälkeen.