Courtney Stoddenin mekko hipoi vesirajaa – paparazzit piirittivät heti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinivaimon tittelin ikuisiksi ajoiksi osakseen saanut Courtney Stodden on haluttua kuvausmateriaalia varsinkin losangelesilaisten paparazzien mielestä. Kuvaajat pörräävät muhkeamuotoisen blondin ympärillä kuin kärpäset hunajan lähettyvillä milloin tahansa Stodden kaupungin kaduilla koroillaan tepasteleekin.

Nyt kohublondi on ollut ostoksilla paikallisessa LXR&Co.-nimisessä vintage-kaupassa Beverly Hillsissä. Courtneyn läsnäolon huomasivat myös valokuvaajat, jotka saapuivat sisään liikkeeseen ihastelemaan punaisiin pukeutuneen kurvittaren ostosten tekoa. Julkkistyrkky otti tilaisuudesta kaiken irti ja poseerasi naureskellen, minkä ehti.

19-vuotias Courtney Stodden on amerikkalainen TV-persoona, joka herätti vuonna 2011 hämmennystä naimalla alaikäisenä 51-vuotiaan näyttelijä Doug Hutchisonin. Viime marraskuun alussa media uutisoi parin erosta. Syynä oli Stoddenin mukaan ikäero ja erilaiset toiveet elämältä. Blondi on käyttänyt viime aikoina aikaansa biletykseen.