Musiikkivideo pullollaan supertähtiä – montako suosikkiasi bongaat?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Jason Derulo on saavuttanut huippusuosiota Talk Dirty -hitillään. Miehen musiikkia rakastavat julkkikset ympäri maailmaa, siispä laulajan ei ollut vaikea saada heitä esiintymään videollaan.

YouTube
YouTube

Viihdetähtiä nähdään miehen YouTube-videolla Arianna Grandesta Larry Kingiin ja One Directionin poikiin asti. Kermana kakun päällä kuullaan Enrique Iglesiasta puhumassa espanjaa. Ay, caramba! Kun tähtöset innostuvat, sen täytyy olla tuhmaa.

Jason Derulo on 24-vuotias laulaja, näyttelijä ja tanssija. Mies tuotti aiemmin albumeja useille artisteille, kuten Lil Waynelle, Pitbullille ja Cassielle, kunnes päätti lanseerata oman uran artistina. Hänen albuminsa Jason Derulo, Future History ja Tattoos ovat saanet musiikkiyleisön kiinnostumaan Suomessakin vierailleesta komistuksesta. Hän seurustelee parhaillaan Jordin Sparksin kanssa.