Kaikkien aikojen uutismoka – jättipenis ilmestyi ruutuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorissa uutislähetyksissä on aina vaarana, että kotikatsomoihin päätyy odottamattomia tilanteita. Yleisimmät mokailut liittyvät reporttereiden sanoissa sekoilemiseen, mutta toisinaan eetteriin päätyy jotain sinne kuulumatonta. Kuten peniksen kuva.

LiveLeak
LiveLeak

Nyt verkossa kiertää uutiskuvaa Denveristä, jossa Fox 31 -paikalliskanavan reportterit katsoivat kuvia maahan syöksyneestä helikopterista, kun yhtäkkiä ruudulle ilmestyy miehen sukupuolelin. IPadilla kuvia selaava toimittaja reagoi penisotokseen rauhallisesti, kun muut toimittajat järkyttyvät.

Suomessakin on todistettu usein toimittajien tekemiä mokia, kun jotkut henkilöt ovat vahingossa kiroilleet kameroille ja osa on jopa tippunut tuolilta. Uutismokista suurin osa päätyy katsojien toimesta verkkoon, ja niitä julkaistaan paljon verkkovideoina.