Tom Hanksista tehtiin räppäri – revittelee kuin vanha tekijä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisnäyttelijä Tom Hanks on monilahjakkuus, joka on tähdittänyt monia hittielokuvia jo 1980-luvulta lähtien. Miehen Saving Mr. Banks -elokuva on parhaillaan elokuvateattereissa Suomessa, ja se kertoo Maija Poppanen -teoksen kirjoittajan tarinan.

YouTube
YouTube

Nyt Tom Hanks nähdään parodiavideolla rap-tähtenä – tosin kuvankäsittelyn ansiosta. Kyse on Buckwheat Groats -yhtyeen musiikkivideosta, jossa ylistetään Hollywood-tähden kovuutta kaikilla elämän osa-alueilla. Aseita, huumeita ja strippareita täynnä oleva materiaali antaa hieman uudenlaisen kuvan kansan rakastamasta Hanksista. Kappaleen musiikkivideo on sekin tehty luonnollisesti kieli poskessa, ja on hulvatonta katsottavaa.

Tom Hanks on voittanut kaksi kertaa Oscarin parhaasta miespääosasta. Elokuvat olivat Philadelphia ja Forrest Gump. Hän on ollut sen lisäksi ehdolla kolmen miespääosa-Oscarin saajaksi. 57-vuotias mies on ollut vaimonsa Rita Wilsonin kanssa naimisissa vuodesta 1988. He tapasivat tehdessään yhdessä elokuvaa Apua, meitä autetaan! vuonna 1985.