Demin lapsuudenystävä oli kummitus: ”Pieni tyttö nimeltä Emily”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Disney-tuotannoista tunnetuksi noussut Demi Lovato kertoi äskettäin haluavansa aloittaa kuntokuurin ja treenata vuoden 2014 aikana itsensä huippukuntoon. Lovato kärsi aikoinaan päihdekoukusta, mutta on sittemmin saanut elämänsä raiteilleen.

Poppari paljasti käyttäneensä kokaiinia puolen tunnin välein, ja hän salakuljetti ainetta jopa lentokoneeseen. Nyt nainen on kertonut, että hänen kotitalossaan Teksasissa asuu pienen tytön henki nimeltään Emily. Demi on nyt kertonut kummituksesta avoimesti BuzzFeedille ja paljastaa leikkineensä pienen näkymättömän ystävänsä kanssa lapsena.

– Käyn kummitusjahdissa. Teksasissa sijaitsevassa talossani on kummituksia. Ei kuitenkaan pahoja henkiä vaan pieni tyttö. Hänen nimensä on Emily, minkä on vahvistanut eräs meedio ja muutama kummitusmetsästäjä.

– Näin hänet lapsena monta kertaa. Kerran hän oli vaatehuoneessani. Äitini myös kertoi, että olin jutellut yksin ja kun hän oli kysynyt kenen kanssa keskustelin, vastasin parhaan ystäväni Emilyn kanssa.

Demi Lovato jätti äskettäin pestinsä The X Factorin tuomaristossa. Hän on avautunut julkisuudessa aiemmin koulukiusatuksi tulemisesta, syömishäiriöstä ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. Nainen seurusteli aikoinaan näyttelijän Wilmer Walderraman, laulaja Joe Jonasin, muusikko Trave Cyrusin, laulaja Alex DeLeonin ja näyttelijä Cody Linleyn kanssa.