Poptähti Harry Styles hankki päivätyön – aikoo helikopterilentäjäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, kuinka näyttelijä Leonardo DiCaprio on ottanut One Direction -laulaja Harry Stylesin suojatikseen. Mies aikoo koulia pojasta kovan luokan näyttelijän. Stylesillä tuntuu muutenkin olevan monta rautaa tulessa, sillä nyt hän on hypännyt helikopterin puikkoihin.

One Direction -yhtyeen ympärillä on liikkunut sitkeitä eroamishuhuja, kun bändin jäsenten kerrotaan haluavan tehdä sooloprojekteja. Vaikka väitteet on kiistetty jyrkästi, on ainakin Harry Styles kiireinen myös yhtyeen ulkopuolella.

Nyt parikymppinen mies on ilmoittautunut Kalifornian Orange Countyssa järjestettävälle helikopterikurssille. Hänen tarkoituksenaan on hankkia helikopterilentäjän pätevyys vuoden loppuun mennessä.

Daily Star irvailee julkaisemansa uutisen yhteydessä, että mikäli naistenmiehenä tunnettu kiharapää ei jatkossa saa kaadettua leidejä, niin hän voi tarjota naisille harvinaislaatuista helikopterilentoa viimeisenä oljenkortena. Harry Styles yhdistettiin äskettäin romanttisessa mielessä 15 vuotta vanhemaan rokkimimmi Alison Mosshartiin.