Kendall Jenner julkaisi kotoisan alusvaatekuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on 18-vuotias teini, mutta jo monessa sopassa keitetty mallineitokainen. Isompien siskojensa tavoin hän jakaa auliisti hyvin paljastaviakin kuvia sosiaalisessa mediassa. Tämän ovat huomanneet myös alusvaateyritykset.

Nyt Kendall Jenner esittelee lahjaksi saamiaan alusvaatteitaan Instagramissa ja hänen yllään nähdään Calvin Kleinin sporttinen setti. Kendallilla on otoksessa myös farkut, mutta valkoiset alushousut paljastavat hieman jopa eroottisesti neitokaisen pakaroiden muodon hänen ollessa kuvassa polvillaan.

Kendall kiittää kuvassa Calvin Kleinia saamastaan vaatekerrasta ja sanoo, että aikoo kävellä alusvaatteet päällä koko päivän. Moni julkisuuden henkilö on esiintynyt Calvin Kleinin mallina. Heidän joukossaan ovat esimerkiksi Eva Herzigová, Ashton Kutcher, Shirley Manson, Kate Moss, Scarlett Johansson ja suomalainen supermalli Suvi Koponen.

Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.