Kunto-ohjaaja haukkui miestä pullukaksi – eeppinen vastaus leviää netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuntoilusta innostuneet ihmiset ovat energisia ja pirteitä, mutta joskus kuin norsuja posliinikaupassa, mitä tulee kanssaihmisiin. Joskus sportti-intoilijat unohtavat ettei kaikkien tavoite ole saada rasvaprosenttiaan nollaan, ja vievät evankeliumiaan sinnekin, missä sitä ei kaivata.

Katso viesti klikkaamalla kuvaa.

Nyt verkossa kiertää mahtava kirjeenvaihto kunto-ohjaajan ja hänen potentiaalisen asiakkaansa välillä. GrantKish-niminen käyttäjä julkaisi kirjeet Reddit-palvelussa. Niissä Brady-niminen kunto-ohjaaja haluaa saada Clint-nimisen myyntimiehen asiakkaakseen muistuttamalla tätä lihavuudesta. Vastaus on naseva ja pisteliäs.

Clint muun muassa kirjoittaa, ettei kuntosalilla käynti maistu, koska siellä on asiakkaina pelkkiä idiootti-k*sipäitä, minkä lisäksi paikka on täynnä liian täysiä pukuhuoneita ja toimimattomia laitteita. Mies kertoo tarjoavansa mielellään kunto-ohjaajalle neuvoja asiakasmarkkinoinnista. Todennäköisesti Brady miettii tämän jälkeen kaksi kertaa miten kirjoittaisi sähköpostiviestinsä tulevaisuudessa.