Tänään on onnellisuuspäivä: Satin Circus teki upean coverin!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kotimainen pop-kokoonpano Satin Circus koostuu neljästä energisestä nuoresta miehestä, joiden Expectations-debyyttialbumi julkaistiin 14. helmikuuta. Krippe, Axel, Olli ja Paul nähdään säännöllisesti Staran-videoblogissa. Nyt pojat ovat keksineet jotain tänään vietettävän maailmanlaajuisen onnellisuuspäivän kunniaksi.

He ovat tehneet cover-version Pharrell Williamsin Happy-kappaleesta. Kyse on kampanjasta, joka on toteutettu yhteistyössä kyseisen artistin ja YK:n kanssa. Satin Circuksen upeassa coverissa kuullaan muun muassa Axelin saksofonin soittoa – jos tästä iloisesta rallista ei tule hyvälle tuulelle, niin sitten ei mistään! Hyvää onnellisuuspäivää Staran toimituksesta itse kullekin.

Satin Circus perustettiin vuonna 2010. Yhtyeen soittamaa melodista popmusiikkia on verrattu brittiläis-irlantilaiseen One Direction -yhtyeeseen. Lahjakkaat nuorukaiset säveltävät, sanoittavat ja soittavat musiikkinsa itse. Bändin kuuluisimpiin hitteihin lukeutuvat Expectations-albumin helmet Emma ja If You Love Me.