Tässä iässä nainen on seksuaalisesti itsevarmin: ”Voi nauttia itsestään”

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Puumien viehätys johtuu monen mukaan siitä, että vanhemmat leidit ovat usein itsevarmempia vällyjen välissä. Onni ja autuus ei välttämättä kulje käsi kädessä iän kanssa, mutta tuoreet tutkimukset olettavat naisten olevan parhaimmillaan 31-vuotiaina sänkytovereina.

Jos mies etsii rinnalleen neitiä, joka on myös sängyssä loistava, kannattaa hänen luottaa Singels247-sivuston teettämään tutkimustulokseen. Kyselytulosten mukaan naisten seksuaalinen itsevarmuus on ylimmillään 31-vuotiaana. Syitä on monia, mutta Femail Firstin mukaan ensimmäisenä on lueteltu naisten vartalon hyväksyminen. Kolmekymppisenä ei tarvitse vertailla tai kärsiä paineista – voi ainoastaan nauttia itsestään.

Yli kolmekymppisena naiset tietävät jo oikeat keinot miestensä tyydyttämiseen. Kokemus on kertynyt ja he myös uskaltavat sanoa ja toteuttaa omia halujaan. Toki sänkyyn kaivataan myös kemiaa, mutta seksistä aidosti nauttiva pari on todennäköisesti rakkauselämän onnellisemmalla puolella. Mikäli mies pystyy keskustelemaan naisen kanssa kaikesta, tulee heidän seksielämästäänkin usein helpompaa.

Seksi ei ole pelkästään silmitöntä kiimaa – ja kolmekymppiset neitokaiset ymmärtävät tämän. Turvallinen, mutta kokeellinen elämäntyyli saavuttaa samoja tunteita myös vällyjen väliin oikeassa suhteessa. Kolmekymppisenä saatetaan olla elämän rakkauden kanssa ja vakiintuneena parina – mikä tekee yleensä myös makuuhuoneleikeistä entistäkin helpompia.