Uskomaton harha: Tässä poseeraa todellisuudessa alaston nainen!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet optisia harhoja aiheuttavista taideteoksista. Yleensä ne ovat kuitenkin valokuvia, joissa ihmiset tai eläimet ovat sattuneet hassuihin asentoihin. Nyt näemme poikkeuksellisen taidokkaan vartalomaalauksen, joka valehtelee silmälle taitavasti.

Facebook
Facebook

Kuvassa näyttää olevan papukaija, mutta tarkempi katsominen osoittaa, että kuvassa onkin alaston nainen vartalomaalauksessa. Kuva on taiteilija Johannes Stötterin käsialaa, ja hän on tehnyt vastaavanlaisia teoksia ennenkin. Miehen mallina toimii Freund Nathalie.

Verkossa julkaistaan runsaasti kuvamateriaalia, jossa nähdään erilaisia optisia harhoja ja illuusioita. Kerroimme taannoin toisesta vartalomaalauskuvasta, jossa oli viisi ihmistä. Nopeasti katsottuna näytti, että kuvassa olisi ollut sammakko.