Kassaneiti tarjosi kodittomalle kahvin – sai potkut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen suurkaupunkien kaduilla vaeltelee paljon kodittomia ostoskärryineen ja likaisine vaatteineen. Vaikka valtio tai seurakunnat tarjoavat kodittomille yöpaikkoja ja ilmaisia aterioita, ei avun määrä vastaa todellista tarvetta. Onneksi maassa asuu ystävällisiä ihmisiä.

Nyt yhdysvaltalaisen 7-Eleven -huoltamon työtekijä on irtisanottu, koska hän tarjosi kodittomalle miehelle kupin kahvia. 19-vuotias Ava Lins oli ollut torstain vastaisena yönä töissä, kun paikalle oli saapinut koditon mies. Mies oli pitänyt Avalle seuraa ja vaihtanut naisen kanssa muutaman sanan. Pian selvisi, että kodittomalle ei riittänyt tilaa ilmaisesta yöpaikasta nukkumista varten, joten hänen täytyi pysyä koko yö hereillä.

Ava tahtoi auttaa miestä ja tarjosi hänelle kupin kahvia, jonka nainen myös maksoi itse. Kun koditon tuli kiittämään naista seuraavana päivänä uudelleen ja sai kassaneidiltä jälleen kahvikupillisen kuumaa juotavaa, raivostui Avan pomo asiasta. Ava irtisanottiin.