Kim Kardashianille häälahjaksi 10 Burger King -hampurilaisravintolaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian ja Kanye West ovat kuuma puheenaihe, sillä kuninkaallistyylinen julkkispari aikoo astella vihille toukokuussa Pariisissa. Tapahtuma on suuri myös sukulaisille ja ystäville, sillä he joutuvat väistämättä suureen mediamylläkkään mukaan.

Kuten arvata saattaa, ovat hääjärjestelyt jo käynnissä aktiivisesti. Kanye Westin kaltainen macho-mies on aiemmin väläytellyt, että pariskunta tekisi häämatkansa avaruuteen. Nyt mies heittele mahtipontiseen tyyliinsä lisää vettä kiukaalle kertomalla, että hän on ostanut tulevalle vaimolleen Kim Kardashianille häälahjaksi kymmenen Burger King -hampurilaisravintolaa Euroopasta.

Kanye West omistaa itsekin monta burgeriravintolaa Yhdysvalloissa. Daily Starin mukaan mies tunnetaan hyvin erikoisista lahjoistaan ja pikaravintolaketjut ovat kannattava bisnes. Mies ajatteli Burger Kingin sopivan Kimille sen nimen ja kansainvälisyytensä vuoksi. Ravintolat sijaitsevat Britanniassa, Ranskassa ja Italiassa.