Lindsay Lohanin seksilistalle lisää nimiä – mukana myös Ashton Kutcher!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kohujen keskiössä viihtyvä näyttelijätär Lindsay Lohan on monen mielestä kauniimpien Hollywood-naisten joukkoon lukeutuva villikko. Nainen paljasti taannoin käsinkirjoitetun listan A-luokan julkkisten nimiä, joiden kanssa hän on harrastanut aikuisten erotiikkaa.

Listassa kerrottiin olleen 36 nimeä, joista ensimmäiset 12 paljastettiin hiljattain. Nyt lista on kasvanut 12 uudella nimellä ja joukossa ovat Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Orlando Bloom, Paris Hiltonin ex-poikaystävä Stavros Niarchos, Benicio Del Toro, Danny Cipriani and Maggio Cipriani, Aaron Voros, Riley S., Petey Wright ja Josh Mond. Lisäksi listassa on salaperäinen GPA:ssa tavattu Brian.

Listan julkaissut InTouch-lehti on väittänyt, että Lindsay olisi laatinut lapun ystävilleen sänkytouhuista leuhkiakseen. Kerroimme aiemmin, että listalle olivat päässeet myös Adam Levine, Zac Efron, Justin Timberlake, Joaquin Phoenix, Colin Farrell ja Wilmer Walderrama. Lohanin kerrotaan kirjoittaneen valloituslistansa Beverly Hills -hotellissa tammikuun lopussa. Tähden paljastukset järkyttävät varmasti monia julkkismiehiä, sillä yleensä kulissien takaiset tapahtumat jätetään kertomatta.