Maailman seksikkäin perheenäiti? Gisele Bundchen todellinen surffibeibe

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Gisele Bundchen on tuttu näky muotikuvista ja lehtien sivuilta. Mallikaunotar synnytti viime vuonna tyttärensä, mutta palasi sittemmin nopeasti takaisin töihin. Toukokuussa hänen vartalonsa ikuistettiin Vogue-lehden kanteen ja sittemmin hän esitteli oman bikinimallistonsa.

Nyt Gisele Bundchen ja hänen miehensä Tom Brady kuvattiin rannalla Costa Ricassa, jossa huippuseksikäs perheenäiti esitteli upeaa surffarivartaloaan.

Gisele Bundchen viihtyi aikoinaan useamman vuoden näyttelijäkomistus Leonardo DiCaprion kainalossa. Sittemmin neito on mennyt naimisiin jalkapallopelaaja Tom Bradyn kanssa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Benjamin Rein ja Vivian Lake Brady. Bundchen on perustanut oman Gisele Bundchen Intimates -vaatemerkkinsä, jonka tuotteita hän tietenkin itse usein esittelee.