Orava elää teinitytön poninhännässä – odottamaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläintenpelastuslaitoksissa työskentelevät ihmiset saattavat saada kasvateistaan elinikäisiä ystäviä. Näin kävi myös Abby Putterillille, joka kantaa aikoinaan pelastamaansa oravaa hiuksissaan. Uskollisen lemmikkioravan nimi on Hammy.

16-vuotiaan Abbyn vanhemmat omistavat Zimbabwessa Bally Vaughan Wildlife Sanctuaryn, ja Hammy toimitettiin suojaan hylättynä ja loukkaantuneena. Teini-ikäinen tyttö on ollut Hammyn elämässä mukana melkein oravan syntymästä asti. Hammy matkustaa tytön poninhännän sisällä jatkuvasti ja pitää sitä pesänään. Katso kuva tästä.

Orava vipeltää hiuksista pois ainoastaan suihkun ja nukkumisen ajaksi. ABC Newsin mukaan se kuitenkin piipittää pään päällä lähes jatkuvasti. Osa tämän jutun lukijoista varmasti toivoo, että Hammy ei kuitenkaan tee tarpeitaan onnellisen omistajansa hiusten sekaan.