Tulevan vauvan sydämenlyöntejä voi kuunnella kännykkäsovelluksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syntyminen ja kuolema ovat kaiketi varmimmat bisneskentät maailmassa, sillä jokainen ihminen kokee molemmat vaiheet kerran elämässään. Vauvabisnes on suuri markkinointialue ja nyt tuleville vanhemmille on kehitetty uusi puhelinsovellus, jonka avulla voi kuunnella tulevan vauvan sykettä.

YouTube
YouTube

Bellabeat-sovellus on älypuhelimen ja lisälaitteen avulla toimiva sikiön monirointisovellus. Bellabeatin avulla voi verkostoitua muiden odottavien äitien kanssa, seurata ja merkata vatsassa kasvavan vauvan kehitysvaiheita, tutkia tietoja ja vinkkejä lapsen kehittymisestä ja mikä parhainta, kuunnella vauvan sykettä, Mashable uutisoi.

Olemme kertoneet mielenkiintoisista puhelinsovelluksista, joiden avulla voi etsiä itselleen mieluista seuraa joko treffeille tai pelkästään vällyjen väliin. Tämä sovellus on kuitenkin oiva osoitus siitä, kuinka tekniikan avulla voi oppia lisää asioita itsestään – tai tulevasta lapsestaan.