Macklemore räppäsi virtsaamisesta – ohjeisti samalla miehet

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jokaisen miehen sisällä asuu pikkupoika, joka pitää huumorileikeistä. Nyt amerikkalainen räppäri Macklemore on julkaissut koomisen Instagram-videon, jossa hän ohjastaa Jamaika-aksentilla miehiä putsaamaan wc-istuimen.

Mies kehottaa uroksia nostamaan wc-istuimen ja pyyhkimään pisarat posliinipytyn reunoilta virtsaamisen jälkeen. Hän kertoo, että näin toimimalla tyttöystävä ei ole hänelle vihainen. Tähän mielipiteeseen yhtyy varmasti moni nainen.

– On aika, että miehet alkavat kunnioittaa istuinta, jolla kuningattaremme istuvat! Viedään tavoitteet korkeammalle seuraavan sukupolven suhteen, jotta naisten ei tarvitse pissata ja kakata meidän pissamme päälle, kirjoitti räppäri videon oheen.

30-vuotias Macklemore, oikealta nimeltään Ben Haggerty, on julkaissut kaksi albumia, joista viimeisin The Heist saavutti jättimenestyksen. Siinä tähti esiintyy yhdessä tuottaja Ryan Lewisin kanssa. Räppärin kuuluisaan tuotantoon kuuluvat kappaleet Same Love, Thrift Shop ja Can’t Hold Us.