Naisen kauneuden salaisuus – spermanaamio kasvoille

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kauneudenhoitoala on kiinnostava, koska jatkuvasti vaihtuvat trendit tuovat yhä uusia tapoja pitää ulkomuoto nuorekkaan näköisenä. Monet pohtivat ikuisen nuoruuden salaisuutta, ja nyt siihen on saatu jälleen uusi teoria eräältä lontoolaiselta isoäidiltä.

67-vuotias Stella Ralfini väittää pysyvänsä hyvässä kunnossa spermahoidoilla. Hän antaa rakastajansa ruiskauttaa siemennesteensä kasvoilleen, ja antaa sen muhia ihollaan 15 minuutin ajan. Tämä jälkeen kasvot ovat naisen mukaan kuin nelikymppisellä.

Tantraseksiin mieltynyt Ralfini kertoo kotisivuillaan löytäneensä sperman elvyttävän vaikutuksen opiskellessaan tantraa Intiassa. Hän tapasi kuvankauniita 60-vuotiaita naisia, ja he kertoivat hänelle laittavansa spermanaamion kasvoilleen pitääkseen itsensä nuorekkaina. Daily Mail -sivuston mukaan julkkismaailmassakin on kyseisen hoitomuodon kannattajia.

Näyttelijä Heather Locklearin kerrotaan sanoneen joskus TMZ-sivustolle, että sperman levittäminen kasvoille voi tehdä ihosta entistä paremman näköisen. New Yorkissa on paikkoja, joissa kyseisen hoidon voi saada kauneussalongissa. Mutta miksi maksaa jostain, minkä rakastaja tekee ilmaiseksi joka päivä?