Huikea bilemesta: Tältä näyttää Playboy-kartanossa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner täyttää ensi kuussa 88 vuotta. Mies on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia Hollywoodin eliitille ja puputytöille.

Nyt kartanosta on julkaistu uusia kuvia ihmisten katseltavaksi. Lähellä Beverly Hillsiä sijaitseva lukaali on upea rakennus, jossa on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Kartanossa asustelee papukaijoja ja flamingoja, lisäksi kuvissa esitellään Hugh Hefnerin yksityisomaisuutta, kuten legendaarinen aamutakki. Playboy-kartano sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista.

Viihdemoguli asteli reilu vuosi sitten alttarille 60 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Nuori neitokainen ylisti hiljattain Hughin olevan hänen elämänsä rakkaus. 27-vuotias blondi on kertonut hänen ja Hefnerin avioliiton olevan onnellisempi kuin koskaan aiemmin, ja hänen aviomiehensä saa tuntemaan vaimonsa olon todella rakastetuksi.