Uskomattomia muodonmuutoksia – Christian Bale mykistää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Christian Bale tunnetaan monipuolisena näyttelijänä, joka ei pelkää nähdä vaivaa muuttaakseen ulkonäköään dramaattisesti rooliensa vuoksi. Mies on herättänyt kohua esimerkiksi laihdutettuaan itsensä riskirajoille The Machinist -elokuvaa varten.

Oheisissa elokuvayhtiöiden promokuvissa nähdään miten huikeita muodonmuutoksia Bale on onnistunut tekemään muuttumalla joskus vaivaisessa vuodessa kuihtuneesta ihmisrauniosta lihaskimpuksi.

Christian Bale tunnetaan muun muassa elokuvista Amerikan psyko, The New World, Terminator – pelastus ja Taistelija. Tähti on ollut viime vuosina otsikoissa väkivaltaepäilyiden ja raivokohtaustensa takia. Äitinsä ja siskonsa pahoinpitelystä epäilty mies joutui taannoin naurunalaiseksi, kun yksi hänen raivokohtauksistaan saatiin äänitettyä ja se julkaistiin verkossa.