Mallitoimisto palkkaa vain persoonallisia tyyppejä – pituus tai paino toissijaisia!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka liian moni nainen luulee, että ihmisessä on tärkeintä hänen ulkonäkönsä, on kuitenkin usealle tärkeämpää ajatusjuoksun tai persoonallisuuden taso. Kerroimme hiljattain yrityksestä, joka ei käytä malleinaan kuin korkeakoulututkinnon suorittaneita naisia. Nyt maailmalta kantautuu hieman samantyylisiä uutisia.

Anti-Agency
Anti-Agency

Mallimaailma on raadollinen ympäristö, jossa yleensä pärjäävät vain langanlaihat neitokaiset ja kiiltokuvapojat. Nyt Iso-Britanniaan on perustettu Anti-Agency -niminen mallitoimisto, joka ei ota listoilleen muita kuin persoonallisia ihmisiä. Heille mallin pituus, paino tai ulkonäkö on yhdentekevää ja sopimuksen saavat sielultaan ja sydämeltään aidot tai kiinnostavat henkilöt. Toki mielenkiintoinen ulkonäkö tuo plussaa karaktääriin.

Perustajat Lucy Greene ja Pandora Lennard ovat perustaneet yrityksensä vastavetona nykymaailman meiningille, ja heidän edustamansa sata mallia sopivat erityisesti musiikin, muodin, taiteen ja kuvitusten kasvoiksi, Daily Beast kertoo. Moni yritys on ottamassa markkinoinnissaan hiljalleen linjaa, joissa panostetaan mallien normaaliin ulkonäköön ilman, että asiakkaille luotaisiin mielikuvia tietystä stereotyypistä, jolta heidän pitäisi näyttää.