Heidi Klum vesileikeissä Bahamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksasta kotoisin oleva huippumalli Heidi Klum erosi pari vuotta sitten laulaja Sealista ja vaihtoi aviomiehen henkivartijaansa Martin Kirsteniin. Supermalli paljasti henkivartijamiehen edustavan hänen unelmien miestyyppiä, mutta nyt suhde on päättynyt rakkauden puutteesta.

Heidi erosi Martin Kirstenistä puolentoista vuoden seurustelun jälkeen ja kertoi, että hän on ollut jo tovin tyytymätön suhteeseen. Nykyisin sinkkuna viihtyvä kaunotar lomailee parhaillaan Bahamalla yhdessä tyttärensä kanssa.

41-vuotias Heidi Klum ei kertomansa mukaan pidä sliipatuista miehistä. Naisen makuun ovat ennemmin tavallisiin tai ehkäpä jopa hieman rentoihin vaatteisiin pukeutuvat kaksilahkeiset. Huippumallilla on Sealin kanssa kolme yhteistä lasta sekä laulaja-exän adoptoima 7-vuotias Leni-tytär supermallin aiemmasta liitosta.