KomediaSirkuksen suosittu nettisarja muuttaa Staraan

Viihdeuutiset · Stara.fi

KomediaSirkus ja Stara aloittavat yhteistyön Grand tour –nettivideosarjan julkaisussa. Keskiviikosta alkaen Stara julkaisee uusimman jakson yksinoikeudella sivuillaan keskiviikkoisin kello 12.00. Huomisessa jaksossa Janne ja J-P seikkailevat Lontoossa.

Komediasirkus on koomikkotaikuri J-P Pirisen ja taikuri-jonglööri Janne Mustosen muodostama esiintyjäduo, joka tuotti oman nettisarjan katuesiintymisestä ja reppureissaamisesta.

– Sarjamme on saanut hyvää palautetta, emmekä halua jättää sen leviämistä pelkän sosiaalisen median varaan, toteaa Janne Mustonen

– Stara on meille täydellinen yhteistyökumppani. Se on monella tapaa ennakkoluuloton edelläkävijä nettijulkaisujen parissa ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen, J-P Pirinen lisäsi.

Grand Tourin idea on matkustaa halki Euroopan niin, että kaikki varat elämiseen on kerättävä katuesiintymällä suurkaupunkien kaduilla. Lisäksi pojat tutustuvat reppureissaamiseen euroopassa, sekä testaavat mm. Taskuvarkaiden tasoa kaupungeissa. Lue tästä KomediaSirkuksen haastattelu.