Älä opeta tätä kotona! Lapsi luetteli kaikki osaamansa kirosanat

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Tenavat osaavat yllättävän paljon kirosanoja, koska he kuulevat niitä usein ympäristöstään. Aikuisten voi olla vaikea vähentää kiroilua, kun paikalla on pieniä lapsia. Ärräpäitä saattaakin päästä vahingossa ulos suusta.

YouTube
YouTube

Eräällä YouTube-videolla asia on toisinpäin. Pientä poikaa käsketään kertomaan kameralle kaikki osaamansa pahat sanat. Tenava tekee työtä käskettyä, ja suusta alkaa kuulua kaikenlaisia örrimörrejä.

Vastaavan tempun tekeminen kotosalla omille lapsille voisi periaatteessa tuottaa kiinnostavia lopputuloksia, sillä muksut keksivät mielellään myös omia versioitaan tuhmista sanoista. Niitä saattaa joutua tämän jälkeen tosin kuulemaan usein kotona, joten kannattaa ehkä sittenkin miettiä kahdesti.