Leffatähti sukuelimestään: ”En halua sen olevan hyökkäävä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tobey Maguiren tähdittämien Spider-Man-elokuvien jälkeen hämähäkkimiehen fanit saivat katsottavakseen vuonna 2012 julkaistun The Amazing Spider-Man -elokuvan. Elokuvassa Peter Parkerin roolissa nähdään Andrew Garfield, ja hänen tyttöystäväänsä Gwen Stacya näyttelee Emma Stone.

Parista tuli rakastavaiset oikeassakin elämässä. Nyt he ovat päässeet yhteishaastatteluun australialaiseen The Project -TV-ohjelmaan. Andrew Garfieldilta kysyttiin hänen trikoisiin sullotusta miehuudestaan. Mies kertoi, että sen esittäminen valkokankaalla oli haastavaa.

– Se vaatii paljon pohdintaa, koska et halua sen tulevan liikaa tai liian vähän esille. Et halua sen olevan liian hyökkäävä tai sen vastakohta. On paljon ajatuksia, mutta lopulta täytyy vain luottaa, että se, mitä sinulla on riittää, kertoi Garfield videolla.

Emma Stone oli samaa mieltä ja totesi, että suuren voiman kanssa tulee suuri vastuu. Garfield myönsi, että tyttöystävänsä Emman mielipide on tärkein hänen miehistä pakettiaan arvioidessa. Tämän uutisen jälkeen The Amazing Spider-Man 2 -elokuvaa katsoessa ajattelee todennäköisesti vain Garfieldin elintä.