Kanyen ja Kimin kansikuvasta nolo parodia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijät James Franco ja Seth Rogen eivät kannata Kim Kardashianin ja Kanye Westin liittoa. He ovat pilkanneet aiemmin parin esiintymistä räppärin Bounce 2 -videolla. Äskettäin julkkispari poseerasi huhtikuun Vogue-lehden kannessa hääteemaisessa otoksessa.

Nyt tästäkin hääkuvasta on tehty nolo parodia, jossa Kimiä esittää Seth Rogen ja Kanyen kasvojen kohdalle on photoshopattu James Francon kasvot. Lopputulos on mahtava, eikä kuvan katsoja voi olla yhtymättä Rogenin kommenttiin.

– Se täytyi tehdä, kirjoitti Seth Rogen Twitter-blogiinsa kuvan oheen.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat ehkä Yhdysvaltojen rakastetuin ja vihatuin julkkispari. Molemmat tiedetään itsekeskeisinä persoonina, joista tosin räppäri on selkeämmin narsisti, kun taas Kardashian seuraa mielellään vahvemman persoonan ohjausta. Molemmat ovat onnistuneet keräämään omilla tahoillaan suuren omaisuuden, ja heidän yhdistymisensä avioliittoon tekee parista viihdemaailman suuren voimaparin.