Duudson-Jukka juhli Kat Von D:n kanssa Los Angelesissa: ”Varokaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Duudsonit ovat tehneet pitkän matkan Seinäjoelta maailmantähdiksi. Hurjapäät ovat nauttineet jo vuosien ajan valtavaa suosiota Suomen lisäksi myös monissa muissa maissa, kuten Australiassa ja Yhdysvalloissa. Äskettäin paparazzi bongasi Duudsonien Jukka Hildénin Hollywoodissa.

Nyt tatutointitaiteilija Kat Von D on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa Duudsoneitten Jukka Hildénin kanssa. Kuva saavutti puolessa tunnissa lähes 8.000 tykkäystä.

– Varokaa Los Angeles! @jukkadudeson on kaupungissa. #party #suomi #homeboyfromfinlandindahouse, Kat kirjoitti Facebook-profiiliinsa.

Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg on tullut koko maailmalle tutuksi tatuointistudioistaan ja niihin liittyvistä Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Nainen on seurustellut useiden julkkisten kanssa, kuten Mötley Crüen basisti Nikki Sixxin ja konemusiikkiartisti Deadmau5:n kanssa. Hän on vannoutunut Suomi-fani ja hänen ystäväpiiriinsä kuuluu joukko eturivin suomalaisjulkkiksia.