Leffatähti kiistää jyrkästi Lindsay Lohanin seksilistan: ”Valheita!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lindsay Lohanin kuuluisalla seksilistalla on monta nimeä, jotka eivät todennäköisesti haluaisi tulla mainituksi julkisesti. Heistä yksi on näyttelijä James Franco, joka oli aiemmin läheisissä väleissä tähden kanssa ja yritti auttaa tätä neitokaisen päihdekierteessä.

Harva Lindsayn seksilistalla olleista on vaivautunut kommentoimaan väitteitä, mutta James Franco ei pysynyt hiljaa asiasta. Mies ei ymmärrä, miten Lohan on voinut kehitellä vastaavan sotkun omasta päästään.

– Lindsay on kertonut valheita minusta seksilistallaan. Minusta se, mitä olen sanonut on paljon vähemmän kuin mitä hän on sanonut, Franco kommentoi Mirror-lehden mukaan.

Lohanin valloitusten listalla on joukko yllätysnimiä, joihin lukeutuvat James Francon lisäksi esimerkiksi Justin Timberlake, Adam Levine, Heath Ledger, Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Jamie Dornan, Zac Efron, Max George, Garrett Hedlund, Ashton Kutcher, Ryan Philippe, Orlando Bloom, Paris Hiltonin ex-poikaystävä Stavros Niarchos, Benicio Del Toro ja Danny Cipriani. 36 nimen listalta on julkaistu tähän mennessä 24 nimeä.