Karu kasaritrendi tekee paluuta – 18-vuotias Kardashian näyttää mallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen nuorimpiin kuuluva Kendall Jenner on 18-vuotias teini, mutta jo monessa sopassa keitetty mallineitokainen. Isompien siskojensa tavoin hän jakaa auliisti hyvin paljastaviakin kuvia sosiaalisessa mediassa. Tämän ovat huomanneet myös alusvaateyritykset.

Nyt Kendall jälleen toiminut trendsetterinä ja näyttäytynyt Los Angelesissa näyttävissä revityissä farkuissa. 1980-luvun lopussa edellisen kerran hitiksi noussut trendi näyttäisi tekevän jälleen paluuta. Kendallin housut oli revitty jopa pakaroista.

Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.