Venäläiset ottivat maitokylvyn kesken työvuoron

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa maidontuotantoon liittyy tarkkoja hygieniamääräyksiä, ja juoma käy läpi monta prosessia ennen kuin päätyy kauppojen hyllylle ja siitä maitolasiin. Yksi nyrkkysääntö meillä on ainakin se, ettei maitoastiaan mennä kylpemään kesken työpäivän.

EnglishRussia
EnglishRussia

Toisin on asian laita Venäjällä, jossa itäiset maidontuotannossa työskentelevät naapurimme ovat ottaneet maitokylvyn työpäivänsä piristykseksi. Viisi nuorukaista näyttävät olevan otoksissa varsin innoissaan siitä, että tekevät jotain luvatonta.

Yksi herrasmiehistä vetää housunsakin pois kesken kylvyn. Mukavuus ennen kaikkea, eikö? Meno on otoksissa kuin poreammebileissä, paitsi että jonkun piti ehkä juoda tuo maito kylpysession jälkeen.