Eläkeläinen haukkui äidinkielenopettajan – vastaus sai näyttämään idiootilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koulutunneilla istuminen ei ole aina herkkua, ja moni vannoo koulusta päästessään pysyttelevänsä loppuelämänsä ajan kaukana kouluista. Toisin kuitenkin yleensä käy. Nyt eräs äidinkieltä opiskellut seniori on asettanut itsensä naurunalaiseksi kirjallisella haukkumiskirjeellään. Hän ei nimittäin pitänyt tunneista ja opettajasta.

Opettaja ei suinkaan ottanut haukuista itseensä, vaan ryhtyi oikopäätä korjaamaan kirjoitusvirheitä täynnä ollutta kirjettä. Kirjeen perusteella seniori ei tainnut kuunnella lainkaan mitä tunneilla oli hänelle yritetty opettaa. Eeppisen viestin loppuun opettaja kirjoitti punakynällä vielä nasevan loppukommentin.

– Pyydän käyttämään koulutustasi asianmukaisesti. Oikoluku kestää vain minuutteja, mutta sen avulla voit estää näyttämästä tyhmältä.

Reddit
Reddit