Naomi Campbell näki Kanyen ja Kimin kansikuvan – reaktio tallentui videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkispari Kanye Westilla ja Kim Kardashianilla on yhtä paljon vastustajia kuin on ihailijoitakin. Heidät nähdään poseeraamassa hääteemaisessa kuvassa huhtikuun Vogue-lehden kannessa. Poseerausta ei ole otettu vastaan lämmöllä.

Moni on miettinyt, miten Kardashiania inhonnut päätoimittaja Anna Wintour ensinnäkin muutti mielensä – aiemmin nainen ei olisi ottanut Kimiä lehtensä kanteen. Tämän lisäksi näyttelijä Sarah Michelle Gellar uhkasi peruuttaa lehden tilauksen sen kansikuvan takia. Nyt supermalli Naomi Campbell on liittynyt kommentoijien joukkoon.

YouTube
YouTube

Hänet nähtiin The Morning Show -ohjelmassa, jossa hän paljasti, ettei ollut vaikuttunut kannesta. Monta kertaa Voguen kanteen kuvattu mallitähti ei ensin halunnut kommentoida, mutta myöntyi sitten sanomaan juontajalle mielipiteensä.

– Olen muotimalli ja työskennellyt tällä alalla 28 vuotta. Kun pääset Voguen kanteen, se on uran kannalta iso asia ja saavutus… Oli Anna Wintourin valinta laittaa heidät kanteen, ei minun. Kenellä on oikeus kyseenalaistaa sitä? Kommentoi Campbell.